زلزله دیباج در استان سمنان را لرزاند (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) از کمک دانشجویان برای اثاث کشی خانه استاد تا معمای ترک تحصیل دانشجویان دکترا ! اتصالی برق پشت‌بام، منزل مسکونی را به آتش کشید + تصویر حادثه (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) افشاگری یک رسانه علیه قلیان اکسیژن| طرح مطالعاتی یامنفعت‌طلبی وبازی باسلامت جوانان؟ افشای راز قتل یکی از مدیران شهرداری به دست همسرش ماجرای استفاده بلاگر اینستاگرامی از آمبولانس در شیراز چه بود؟ پیش بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) | صدور هشدار سطح زرد در استان اعترافات تکان دهنده جوانی که مادر خود را به قتل رساند (۱۷ اردیبهشت) قصاص ۲ قاتل و فرصت دوباره زندگی برای سومین نفر کشف سه کیلوگرم تریاک از معده سرنشینان یک خودرو در بجستان (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) تشدید نظارت بر اتاق‌های فرار تهران دستگیری متهم‌به‌جعل مهر‌های ادارات در مشهد شانه کردن مو چه تاثیری در سلامت و زیبایی آن دارد؟ رفع تندی غذا با چند راهکار ساده عوارض روانی سقط جنین روی مادر نقش موثر مامایی در کاهش آمار سزارین و افزایش زایمان طبیعی پوسیدگی‌های دندانی و افت عملکرد مغز و قلب | بیماری‌های دهان با بروز برخی سرطان‌ها ارتباط دارد هشدار! تزریق این دارو فقط باید در بیمارستان انجام شود آموزش عبور و مرور در خیابان را  از  خردسالی شروع کنیم
سرخط خبرها

سرکه سیب چه فوایدی دارد؟ + بهترین زمان مصرف آن

  • کد خبر: ۸۴۴۸۱
  • ۲۷ مهر ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۱
سرکه سیب چه فوایدی دارد؟ + بهترین زمان مصرف آن
سرکه سیب یک داروی خانگی محبوب است که مردم از آن هم در آشپزی و هم به عنوان یک داروی خانگی استفاده می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، عده‌ای از محققان بر این باورند که استفاده از سرکه سیب می‌تواند به تنظیم قند خون کمک کند. این مزیت هم در درازمدت و هم در کوتاه مدت می‌تواند خود را نشان دهد. برخی تحقیقات نشان می‌دهد که استفاده از سرکه سیب قبل یا همزمان با صرف وعده غذایی، قند خون را در افراد مبتلا به قند خون بالا پایین آورده و حتی قند خون را بعد از صرف غذا کنترل می‌کند.

این اتفاق از آنجایی رخ می‌دهد که سرکه سیب تخلیه معده را به تأخیر می‌اندازد و از این رو به بدن اجازه می‌دهد متابولیسم و سوخت و ساز گلوکز را از جریان خون بهتر انجام دهد. این نوشیدنی اعجازآور به ویژه در مبتلایان به دیابت نوع دو می‌تواند مؤثر باشد، اما همه افراد می‌توانند از مزیت‌های آن به ویژه بعد از صرف غذا بهره‌مند شوند.

اما محققان تأکید می‌کنند که مبتلایان به دیابت نوع دو هرگز نباید سرکه سیب را جایگزین دارو‌های تجویزی توسط پزشک کنند و آن‌ها را باید طبق دستور مصرف کنند. علاوه بر این، همواره سرکه سیب را در مقداری آب حل کرده و بنوشید.

کاهش وزن

از دیگر مزایایی که برای سرکه سیب اشاره شده، کمک به کاهش وزن است به طوری که کمک می‌کند با صرف حجم غذای کم تر، زودتر احساس سیری کنید. مصرف موادغذایی و کاهش ۲۵۰ کالری در روز مؤثرتر از کاهش کالری به تنهایی است. سرکه سیب میزان گرسنگی را کاهش می‌دهد.
به دلیل قدرت پروبیوتیکی و سطح بالای آنتی اکسیدانی که در سرکه سیب وجود دارد، ماده بسیار مفیدی برای کاهش وزن به شمار می‌رود، اما به خاطر داشته باشید که هیچ راهکار اساسی برای کاهش وزن وجود ندارد و بسیاری از عوامل در کنار هم به این فرآیند کمک می‌کنند.

کاهش فشار خون

مصرف سرکه سیب آنزیم‌هایی را که در بالا رفتن فشار خون نقش دارند، تغییر می‌دهد. درست است که هیچ مدرک بالینی مبنی بر این مدعا وجود ندارد، اما برخی تحقیقات صورت گرفته در موش‌ها نشان می‌دهد که اسید استیک توانسته با کاهش آنزیم «رنین»، فشار خون را در این موش‌ها کاهش دهد.
اما با وجود تمام فوایدی که برای سرکه سیب عنوان شده، زیاده روی در مصرف آن علاوه بر آسیب رساندن به مینای دندان می‌تواند بازگشت اسید معده را نیز تشدید کند.

منبع: سیناپرس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->